Woningstichting Barneveld

Home / Over ons / Woningstichting Barneveld

Vacatures van Woningstichting Barneveld

Wij werken met 50 medewerkers met passie samen voor onze huidige en toekomstige huurders met een bescheiden inkomen. Met veilig en prettig wonen leveren wij een maatschappelijke bijdrage aan de lokale samenleving: de gemeente Barneveld. Een aantrekkelijke woon- en werkregio met ambitie én ruimte voor groei. Die ruimte bieden wij ook aan onze medewerkers: ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en ruimte voor ontwikkeling. Kom jij werken bij Woningstichting Barneveld?

Waarom werken bij Woningstichting Barneveld?

Bekijk alle vacatures
  • Zinvol en afwisselend werk
  • Prettige werksfeer met betrokken en bevlogen collega’s
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk te kunnen doen
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een jaarlijks individueel vrij te besteden loopbaanbudget
  • Goede werk-privé balans, mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Woningstichting Barneveld

Samen gaan we voor prettig wonen nu én in de toekomst
Wij zijn een verhuurder van zo’n 4.000 huurwoningen voor ongeveer 10.000 mensen. 

Ons woningaanbod sluit aan bij de vraag van vandaag, morgen én de nabije toekomst en laat een goede balans tussen prijs en kwaliteit zien. Wij betrekken huurders en partners bij het maken van keuzes die bijdragen aan een prettig woon- en leefklimaat.

Met focus op goede woningen, tevreden klanten en een gezonde bedrijfsvoering, zetten we ons maximaal in voor voldoende beschikbare woningen, betaalbaar wonen, duurzame oplossingen en goede kwaliteit. Kortom… ‘Thuis in wonen’, dat is waar Woningstichting Barneveld voor staat en gaat!

De ideale medewerker van Woningstichting Barneveld

Je bent een kei in samenwerken en legt zowel intern als extern de juiste verbindingen. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen handelen en functioneren en communiceert open en transparant. Je wilt een bijdrage leveren aan onze maatschappelijke opgave en werkt graag in een organisatie waar je de ruimte krijgt. Waarom en voor wie we het doen staat voor jou altijd op de eerste plaats. 

Samen gaan we voor prettig wonen nu en in de toekomst

In de gemeente Barneveld wordt echt naar elkaar omgekeken. Het maakt zowel de regio waarin we werken als onze organisatie en werkwijze uniek. Onze kernwaarden ‘betrokken’, ‘betrouwbaar’ en ‘bewust’ vormen de basis voor ons handelen. Vanuit deze waarden zetten we ons optimaal in voor onze (toekomstige) huurders en woningzoekenden met als doel: voldoende, beschikbare woningen, betaalbaar wonen, duurzame oplossingen en goede kwaliteit.

Solliciteren bij Woningstichting Barneveld?

Meewerken aan een goed en veilig woon- en leefklimaat voor onze huidige en toekomstige huurders met een bescheiden inkomen? Een grote maatschappelijke bijdrage leveren aan de lokale samenleving van onze gemeente? Ga samen met Woningstichting Barneveld voor prettig wonen nu én in de toekomst!

Open sollicitatie