Over ons

Home / Over ons

Samenwerken met mensen, voor mensen.

De website jouwwoonbaan.nl is een gezamenlijk initiatief van zes woningcorporaties in de regio Foodvalley. Werkzoekenden die willen werken in deze maatschappelijke sector kunnen hier alle openstaande vacatures van de corporaties op één plek terugvinden en direct solliciteren. Woningcorporaties in de regio Foodvalley willen tot 2040 12.000 huizen en 1.200 studenteneenheden bouwen. Daarnaast ligt er een enorme verduurzamingsopgave. Elke dag zetten wij ons in voor een fijne en betaalbare plek om te wonen. Om dit te realiseren hebben wij collega’s nodig. Collega’s die elke dag samenwerken aan het realiseren van goede en betaalbare woningen in de heerlijke regio Foodvalley. Met een functie binnen één van de corporaties van JouwWoonBaan draag jij daaraan bij. Samen maken we het verschil! Daarom kiezen wij voor een gezamenlijke website waar alle vacatures van de deelnemende woningcorporaties vindbaar zijn voor jou.

Werken bij een woningcorporatie biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Een breed en ruim aanbod van functies op één plek, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden en een goede werk- privébalans. In onze cao vind je ons uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket.

Scroll naar tekst

Woningcorporaties Foodvalley

JouwWoonBaan zorgt voor verbinding tussen de aangesloten woningcorporaties, de betrokken medewerkers en natuurlijk de bewoners van de unieke regio Foodvalley. Meer dan waar dan ook in Nederland staat samenwerken bij ons centraal. Koploper op het gebied van agrifood, waar dagelijks op innovatieve en duurzame wijze hard wordt gewerkt aan de voedselvoorziening van morgen. Deze regio onderscheidt zich dan ook, door de intensieve samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen, onderwijs, inwoners en overheid, als een gezonde omgeving waar mensen graag wonen, werken en ondernemen. Het is precies die sleutel tot succes waarmee ook de aangesloten woningcorporaties hand in hand streven naar meer dan het vinden van een huis.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar onze vacatures.

Alle vacatures