Veenvesters

Home / Over ons / Veenvesters

Waarom werken bij Veenvesters?

Bekijk alle vacatures
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten
  • Je komt terecht in een moderne hybride werkomgeving
  • Budget voor opleidingen en cursussen voor je eigen functie of ambities in de toekomst
  • Goed bereikbaar met auto, fiets en OV
  • Gratis parkeervoorzieningen en elektrische oplaadpunten (ook voor e-bikes)
  • Open cultuur waarin iedereen zich welkom voelt

Over Veenvesters

Veenvesters is in juni 2022 ontstaan vanuit een fusie tussen twee in 1918 opgerichte corporaties. Een nieuwe naam met een schat aan jarenlange en waardevolle ervaring. We bevinden ons in een mooi gebied centraal in Nederland, gelegen in de kenmerkende Foodvalley regio. We handelen vanuit ons motto ‘Mensen Wonen Samen’. Want hoewel Veenendaal een dorps karakter kent, onderhouden we in deze regio in vergelijking met andere corporaties veel flats en hoogbouw, waarin prettig leven met en voor elkaar nog belangrijker is. Een competentiegerichte organisatie, waar een collegiale en informele sfeer heerst.

Ons team bestaat uit zowel talentvolle als ervaren specialisten die hard werken goed weten af te wisselen met gezelligheid. We hebben een prachtige, gloednieuwe werkomgeving die van alle gemakken is voorzien en ons hierbij uitstekend ondersteunt.

De ideale medewerker van Veenvesters

Een enthousiast en optimistisch persoon die eigenaarschap toont en verantwoordelijkheid draagt. Je bent leergierig en durft te doen. Fouten maken is niet erg, zolang je maar leert van gisteren om het morgen beter te doen. Een open en gastvrije houding waarmee je zoekt naar verbindingen om werken en wonen met elkaar zo plezierig mogelijk te maken.

 

Het vizier op een prettig en gezond leefklimaat in Veenendaal

In een aantal gebieden in Veenendaal gaan we de komende jaren fors aan de slag met vernieuwing en transformatie. Voor onze omvang een bijzondere uitdaging op gebied van herstructurering en uitbreiding. Hierbij richten we ons vizier op het behoud van prettig en veilig wonen in Veenendaal, nu en in de toekomst. Wij investeren de komende jaren dan ook fors in vernieuwing en verduurzaming van ons bezit. Slank en slim, inspirerend en verbindend, proactief en effectief, open en gastvrij zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden.

Solliciteren bij Veenvesters?

Werken in een prettige organisatie die open staat voor reflectie en feedback om te leren van situaties en van elkaar? Onderhoud je graag nauwe en directe contacten en weet jij hoe je de klant altijd op de eerste plaats laat komen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking en wie weet kom jij binnenkort het team van Veenvesters versterken. We kijken uit naar je komst!

Open sollicitatie