Woningcorporaties Foodvalley

Home / Over ons / Woningcorporaties Foodvalley

Vacatures voor samenwerkende corporaties Foodvalley

Woningcorporaties in de regio Foodvalley willen tot 2040 12.000 huizen en 1.200 studenteneenheden bouwen. Daarnaast ligt er een enorme verduurzamingsopgave. Elke dag zetten wij ons in voor een fijne en betaalbare plek om te wonen. Om dit te realiseren hebben wij collega’s nodig. Collega’s die elke dag samenwerken aan het realiseren van goede en betaalbare woningen in de heerlijke regio Foodvalley. Met een functie voor meerdere samenwerkende corporaties in de regio Foodvalley draag jij daaraan bij. Samen maken we het verschil!

Werken bij een woningcorporatie

Bekijk alle vacatures
  • Zinvol en afwisselend werk
  • Prettige werksfeer met betrokken en bevlogen collega's
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een jaarlijks individueel opleidingsbudget
  • Goede werk-privébalans, mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten

Meer dan waar dan ook in Nederland staat samenwerken bij ons centraal. Koploper op het gebied van agrifood, waar dagelijks op innovatieve en duurzame wijze hard wordt gewerkt aan de voedselvoorziening van morgen. Deze regio onderscheidt zich dan ook, door de intensieve samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen, onderwijs, inwoners en overheid, als een gezonde omgeving waar mensen graag wonen, werken en ondernemen. Het is precies die sleutel tot succes waarmee ook de aangesloten woningcorporaties hand in hand streven naar meer dan het vinden van een huis.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar onze vacatures.

Woningcorporaties Foodvalley
Ede, Veenendaal, Rhenen, Barneveld, Wageningen
Vacatures van Woningcorporaties Foodvalley

Solliciteren?

Wil je solliciteren op de functie van warmtecoördinator? Je kunt je gegevens insturen via dit formulier. De coördinatie van deze sollicitatieprocedure is namens alle woningcorporaties Foodvalley in handen van Woningstichting Barneveld. Jouw gegevens worden gestuurd naar Janine Meesters, adviseur Strategie & beleid van Woningstichting Barneveld.

Open sollicitatie