Rhenam Wonen

Home / Over ons / Rhenam Wonen

Vacatures van Rhenam Wonen

Het leveren van leefbaar maatwerk voor mensen, door mensen. Kun jij je hierin vinden en wil jij door goed samenwerken het verschil maken voor huurders en woningzoekenden? Dan is Rhenam Wonen op zoek naar jou!

Waarom werken bij Rhenam Wonen?

Bekijk alle vacatures
  • Gelijkwaardige en open organisatiestructuur
  • We zetten graag een stapje extra voor elkaar
  • Salaris conform cao Woondiensten
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Aandacht en budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Flexibel werken met mogelijkheid tot (deels) thuiswerken en thuiswerkvergoeding
  • Welzijn van huurder en medewerker staat voorop
  • Centraal in Nederland in de Regio Foodvalley

Over Rhenam Wonen

Onze jonge organisatie is ontstaan uit de fusie tussen de Woningstichting uit Rhenen en Amerongen. Hiermee benadrukken we graag het belang van lokale verankering en samenwerking. Actief binnen de kernen van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Rhenen, waar we ruim 2.900 woningen beheren. Het is onze missie om onze huurders en ook woningzoekenden te kunnen voorzien in prettig, passend en betaalbaar wonen.

Als team werken we dan ook graag samen met onze huurders en partners in het realiseren van een (t)huis in de buurt, waar goed wonen en goed leven elkaar versterken.

De ideale medewerker van Rhenam Wonen

Een collega die betrokken, wendbaar, aanspreekbaar en daadkrachtig is – net als de kernwaarden van Rhenam Wonen. Wij pakken onze opgaven en ambities met bevlogenheid op en verwachten dit ook van onze medewerkers. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen: we zijn een betrouwbare partner.

Het vizier op de maatschappelijke meerwaarde voor onze doelgroep

De huidige woningmarkt maakt het voor steeds meer huishoudens lastig om een passende en betaalbare woning te vinden. We zijn en blijven graag die lokale en betrouwbare partner in onze buurten, waarbij we toegankelijk en aanspreekbaar zijn en het lef tonen om problemen aan te pakken. We maken ons sterk voor het bouwen van voldoende betaalbare en passende woningen voor mensen met een bescheiden inkomen. Dit is een van onze belangrijkste opgaven. We passen een sociaal en gematigd huurbeleid toe, dat rekening houdt met de totale woonlasten en de draagkracht van huurders.

Solliciteren bij Rhenam Wonen?

Draag jij een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel met je mee? Krijg je energie van mensen aan een thuis helpen en kun jij een stapje extra zetten als dat nodig is? Bekijk onze vacatures en ontdek zelf hoe leuk een waardevol werken bij Rhenam Wonen is!

Open sollicitatie