Woonstede

Home / Over ons / Woonstede

Vacatures van Woonstede

Wil jij voor een organisatie werken waar ruimte is voor een goede balans tussen werk en privé? Vind jij het belangrijk dat je kunt doorgroeien en dat je al jouw talenten kunt inzetten? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Staat jouw droombaan er momenteel niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie in. 

Waarom werken bij Woonstede?

Bekijk alle vacatures
  • Woonstede is de grootste corporatie in de regio en heeft veel verschillende functies en specialismen in huis
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals o.a. fietsplan, goede reiskostenvergoeding
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, talentenscan en uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot thuiswerken met goed ingerichte thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding
  • Mogelijkheid tot een werkweek van 4x9 uur
  • Fijne, veilige en goed ingerichte werkomgeving in het hart van Ede
  • Goed bereikbaar per auto, OV én volop faciliteiten voor de fietsende medewerker (goede stalling, drooghok voor regenkleding en douchemogelijkheid)
  • Een enthousiaste personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes plant voor onze medewerkers

Over Woonstede

Woonstede is actief in Ede, Scherpenzeel en omgeving. Voor huurders in onze regio bieden wij een mix van goede, duurzame en betaalbare woningen. Veilig en liefdevol ‘wonen naar je zin’ in een thuis dat verder gaat dan je eigen voordeur. Wij kijken verder dan onze kerntaak door onze dienstverlening te verbreden. Dit doen we door de hele woonomgeving in kaart te brengen en te kijken hoe we het welzijn van onze huurders kunnen verbeteren. Dit doen we samen met ongeveer 150 enthousiaste collega’s, iedere dag weer!

Door klantgedreven, creatief en resultaatgericht te werken legt Woonstede elke dag weer de focus op het welzijn van huurders en medewerkers. Door het bieden van een luisterend oor en een flexibele houding realiseren we naast een fijne woonomgeving voor huurders ook een fijne werkomgeving voor onze medewerkers. We gaan voor een optimale samenwerking met onze regionale partners. We willen dat mensen het beste uit zichzelf halen en zijn ambitieus: we hebben de doelstelling dat zowel onze huurders als onze medewerkers Woonstede met een 8 of hoger waarderen!

De ideale medewerker

Ben en werk jij graag ondernemend, flexibel, vernieuwend, initiatiefrijk, klantgedreven en sociaal? Ben je maatschappelijk betrokken, enthousiast en werk je graag in een team? Heb je een leergierige houding en wil je je talenten volledig inzetten? Dan kan het bijna niet anders dan dat je een goede match vormt met het team van Woonstede.

Meer over hoe Woonstede omgaat met jouw sollicitatie lees je in ons Integriteitsbeleid.

Woonstede is uitgeroepen tot World-class Workplace 2024-2025!

Het vizier op de toekomst

Als de grootste (t)huisvester van Ede en de regio Foodvalley speelt Woonstede een belangrijke rol in het leefklimaat van deze groene, maar verrassend stedelijke gemeente en regio. De komende jaren bouwen we honderden huizen per jaar, herstructureren we wijken en voeren we intensieve onderhoudsprojecten uit. Hierbij staan duurzaamheid, oog voor de omgeving, creativiteit, resultaatgerichtheid en betaalbaar wonen voor iedereen centraal. Elk huis is uniek en achter iedere deur schuilt een ander verhaal dat er toe doet. Bij Woonstede is je huis altijd een thuis.

Solliciteren bij Woonstede?

Een fijne werkplek waarbij je goed tot je recht komt, goed in je vel zit en veel flexibiliteit ervaart in je manier van werken? Jouw talenten inzetten om wonen voor iedereen betaalbaar en aantrekkelijk te maken? In een omgeving waar een gelijkwaardige relatie met klanten, stakeholders en elkaar centraal staat?

Open sollicitatie

Ontdek zelf hoe leuk werken bij woningcorporatie Woonstede is!

Solliciteer direct