Idealis

Home / Over ons / Idealis

Vacatures van Idealis

Wij zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame studentenwoningen. Met bijna 40 collega’s zetten we ons elke dag in voor bijna 6.000 studenten die bij ons huren. Wij zijn verbonden met onze doelgroep én met elkaar. Je voelt je dan ook snel thuis bij ons. Kom jij ook werken bij Idealis? Je bent van harte welkom!

Waarom werken bij Idealis?

Bekijk alle vacatures
  • Prettige, informele werkomgeving en leuke collega’s
  • Volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en zakelijke kilometers
  • Eindejaarsuitkering en persoonlijk ontwikkelingsbudget
  • Vitaliteitsplekken, vers fruit en 2 x per jaar nek-schouder massage
  • Laptop en telefoon
  • Goede werk-privé balans en mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken
  • Teambuildingsdagen en sociale activiteiten met collega’s

Idealis, thuis voor studenten

Bij Idealis wonen bijna 6.000 studenten en PhD’ers van over de hele wereld. In Wageningen of Ede. We willen dat studenten zich bij ons thuis voelen, in een prettige woonomgeving en in een kwalitatief goede woning. Elk jaar hebben wij te maken met duizenden verhuizingen. Dat gaat ons heel goed af! Onze klant vernieuwt zich in rap tempo en bestaat uit vele nationaliteiten en culturen. En wij vinden het enorm inspirerend om mee te bewegen met de behoeftes van deze snel opeenvolgende generaties.

Pas jij bij Idealis?

Onze organisatie is overzichtelijk en professioneel met korte lijnen en een informele cultuur. De focus voor de komende jaren ligt op het verbeteren van de kwaliteit van onze oudere complexen en de verduurzaming hiervan. Dit uiteraard naast onze kerntaken zoals betaalbaarheid, voldoende aanbod en een goede dienstverlening. Dit alles doen we samen met onze klant en stakeholders. In een omgeving waar externe omgevingsfactoren een grote invloed hebben. Het compliant zijn van de organisatie is hierbij van groot belang.

Hier steken we onze energie in

Werken bij Idealis betekent dat je dagelijks bezig bent om studenten een tijdelijk thuis te geven. Een plek waar het prettig (samen)wonen is. Ligt jouw ambitie bij het werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan voel je je bij ons beslist thuis. Je komt bij ons terecht in een informele omgeving, waarin je jezelf kunt zijn en de lijnen kort zijn. Je betekent veel voor anderen en je wordt uitgedaagd het beste van jezelf te laten zien. We bieden je volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook krijg je volop de ruimte om met verbeterinitiatieven of ideeën te komen. Het kan namelijk elke dag beter!

Solliciteren bij Idealis?

Wil jij werken voor een organisatie die een belangrijke rol speelt in een onvergetelijke studententijd door het verzorgen van kwalitatief goede en betaalbare woonruimte? Ben jij initiatief- en vindingrijk en ben jij altijd in voor vernieuwingen en innovaties? Werk jij graag in een informele maar ambitieuze werkomgeving, gelegen op de campus van de Wageningen University? En vind jij werkplezier net zo belangrijk als wij en werk je daar graag aan mee?
Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Open sollicitatie