Idealis

Home / Over ons / Idealis

Vacatures van Idealis

Wij zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame studentenwoningen. Met bijna 40 collega’s zetten we ons elke dag in voor bijna 6.000 studenten die bij ons huren. Wij zijn verbonden met onze doelgroep én met elkaar. Je voelt je dan ook snel thuis bij ons. Kom jij ook werken bij Idealis? Je bent van harte welkom!

Waarom werken bij Idealis?

Bekijk alle vacatures
  • De dynamiek van de eeuwig jong blijvende doelgroep
  • Korte lijnen en informele, mensgerichte cultuur
  • Sprankelende werkomgeving waar innovatie hoog in het vaandel staat
  • Maatschappelijk betrokken organisatie met ondernemingscultuur
  • Focus op persoonlijke ontwikkeling en faciliteren van opleidingsmogelijkheden
  • Flexibele werkuren, thuiswerken, controle over je eigen schema
  • Teambuildingsdagen en sociale activiteiten met collega’s
  • Werken bij een topwerkgever
  • We werken met plezier; verwacht geen leuke dag, maak zelf een leuke dag

Idealis, thuis voor studenten

Bij Idealis wonen bijna 6.000 studenten en PhD’ers van over de hele wereld. In Wageningen of Ede. We willen dat studenten zich bij ons thuis voelen, in een prettige woonomgeving en in een kwalitatief goede woning. Elk jaar hebben wij te maken met duizenden verhuizingen. Dat gaat ons heel goed af! Onze klant vernieuwt zich in rap tempo en bestaat uit vele nationaliteiten en culturen. En wij vinden het enorm inspirerend om mee te bewegen met de behoeftes van deze snel opeenvolgende generaties.

Pas jij bij Idealis?

Onze organisatie is overzichtelijk en professioneel met korte lijnen en een informele cultuur. De focus voor de komende jaren ligt op het verbeteren van de kwaliteit van onze oudere complexen en de verduurzaming hiervan. Dit uiteraard naast onze kerntaken zoals betaalbaarheid, voldoende aanbod en een goede dienstverlening. Dit alles doen we samen met onze klant en stakeholders. In een omgeving waar externe omgevingsfactoren een grote invloed hebben. Het compliant zijn van de organisatie is hierbij van groot belang.

Hier steken we onze energie in

Werken bij Idealis betekent dat je dagelijks bezig bent om studenten een tijdelijk thuis te geven. Een plek waar het prettig (samen)wonen is. Ligt jouw ambitie bij het werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan voel je je bij ons beslist thuis. Je komt bij ons terecht in een informele omgeving, waarin je jezelf kunt zijn en waar de lijnen kort zijn. In ons tevredenheidsonderzoek beoordelen medewerkers ons met een 7,8 en scoren we op elk vlak boven het gemiddelde van Nederland. Daar zijn we trots op!

Solliciteren bij Idealis?

Wil jij werken voor een organisatie die een belangrijke rol speelt in een onvergetelijke studententijd door het verzorgen van kwalitatief goede en betaalbare woonruimte? Ben jij initiatief- en vindingrijk en ben jij altijd in voor vernieuwingen en innovaties? Werk jij graag in een informele maar ambitieuze werkomgeving, gelegen op de campus van de Wageningen University? En vind jij werkplezier net zo belangrijk als wij en werk je daar graag aan mee? Kortom: wil je ook werken bij een topwerkgever?
Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Open sollicitatie