de Woningstichting

Home / Over ons / de Woningstichting

Waarom werken bij de Woningstichting?

Bekijk alle vacatures
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Diverse en uitdagende doelgroep
  • Prioriteit- en toekomstgericht werken
  • Fijne en informele werkomgeving
  • Welzijn van huurder en medewerker staat voorop
  • Centrum van Nederland
  • Werken in een dynamische omgeving van stad en natuur
  • Mogelijkheid om thuis te werken

Over de Woningstichting

Met meer dan 5.000 woningen en 700 andere verhuureenheden is de Woningstichting de grootste verhuurder van Wageningen. Daarmee dragen we ook een grote verantwoordelijkheid voor de leefbaarheid in deze regio. Een vernieuwende toekomstgerichte visie in het realiseren van prettig, duurzaam én betaalbaar wonen is het sterke gezamenlijke verantwoordelijkheidsgevoel dat we binnen onze organisatie uitademen in de missie: ‘Samen thuis in de buurt’. In een diverse en dynamische omgeving waar stad en natuur, maar ook jong en oud meer dan waar dan ook in Nederland samengaan, doen wij ook niets liever dan elke dag opnieuw streven naar de meest prettige manier van wonen voor iedereen. Het ‘wij-gevoel’ overheerst hier sterk. Niet alleen binnen de organisatie van de Woningstichting, maar ook onder bewoners, gemeente en alle netwerkpartners. We komen graag in contact met onze bewoners en bieden een luisterend oor waar nodig.

De ideale medewerker van de Woningstichting

Een betrouwbaar, begripvol en geduldig karakter die creativiteit en initiatief toont. Een open en communicatieve houding waarmee je onze kernwaarden ‘samen’ en ‘betrokken’ sterk uitdraagt. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goede dosis nuchterheid breng je huurder, collega’s én jezelf naar waardevolle prestaties.

Het vizier op je echt thuis voelen

Prettig wonen in je eigen huis, maar ook in een prettige buurt en verdere omgeving waar je op elkaar kunt rekenen. In een kakelvers toekomstbestendig plan van aanpak richten we ons op betaalbare en duurzame woningen. Hierbij zetten we door middel van prioriteiten en randvoorwaarden onder andere in op het verduurzamen van onze woningen. Je echt thuis voelen, dat als basis geldt om jezelf vanuit eigen verantwoordelijkheid te kunnen ontplooien.

Solliciteren bij de Woningstichting?

Werken in een bruisende studentenstad met een rijke historie en veel toeristen? Maar ook de diversiteit ondervinden van een rustgevend centraal gelegen thuiskomen in de prachtige natuur van de Groene Vallei? Een groot en breed inlevingsvermogen om wie dan ook zich echt te laten thuisvoelen? Dan is de Woningstichting op zoek naar jou!

Open sollicitatie